Διαδικτυακά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη από τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Όμιλο Φοινικέων Β. Ηπείρου

0

Διαδικτυακά έψαλλαν σήμερα το πρωί τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Όμιλος Φοινικέων Β. Ηπείρου.

Ο κ. Πατούλης τους ευχαρίστησε για τις όμορφες εικόνες, αλλά και για το εορταστικό κλίμα που έφεραν στην Περιφέρεια, έστω και από απόσταση και αντάλλαξε ευχές για υγεία και μία καλύτερη χρονιά για το νέο έτος που μπαίνει σε λίγες ώρες.

Πρώτοι έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα τα μέλη του Συλλόγου  Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης». Ο Πρόεδρος Δ. Κοσμίδης ευχήθηκε στον κ. Πατούλη υγεία και δημιουργικότητα και τον ευχαρίστησε για τη διαχρονική καλή συνεργασία. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης διαμήνυσε πως θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Ποντιακού Ελληνισμού, έμπρακτα με δράσεις που συμβάλλουν στην ανάδειξη της πολύτιμης ιστορίας και των παραδόσεων τους.

Ακολούθως έψαλλαν τα κάλαντα τα μέλη, μεταξύ των οποίων και παιδιά, του  Πολιτιστικού-Αθλητικού Ομίλου Φοινικέων Β. Ηπείρου, υπό την Πρόεδρο Μ. Γιώτη, η οποία ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη διαχρονική και ουσιαστική στήριξή του στους Βορειοηπειρώτες, δωρίζοντάς του συμβολικά μία εικόνα.

Ο Περιφερειάρχης τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε υγεία και δημιουργικότητα, επισημαίνοντας: «Ως Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες, τους οποίους θεωρούμε αδέρφια μας. Αυτή την στενή και εποικοδομητική σχέση που έχουμε θα τη δυναμώσουμε προκειμένου να συμβάλλουμε στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους αλλά και στην επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν. Θα είμαστε στο πλευρό σας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας