Διανομή γευμάτων από την Περιφέρεια Αττικής

0

Διανομή γευμάτων από την Περιφέρεια Αττικής στα κλιμάκια πυροσβεστών-αστυνομικών και στους εθελοντές που επιχειρούν στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στα Βίλια
Γ. Πατούλης: «Στεκόμαστε δίπλα και στηρίζουμε έμπρακτα όλα τα κλιμάκια των σωμάτων ασφαλείας που δίνουν νυχθημερόν σκληρή μάχη για να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών»
Μετά από σχετική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ μετέβησαν στα Βίλια απ΄όπου, από σήμερα, ξεκίνησαν τη διανομή μερίδων φαγητού, νερών και χυμών προς τους Έλληνες και Πολωνούς πυροσβέστες, του Αστυνομικούς και τους εθελοντές που επιχειρούν στο μέτωπο της φωτιάς.

Τα κλιμάκια της Περιφέρειας θα παραμείνουν στην περιοχή για περίπου μία εβδομάδα, προσφέροντας γεύματα κατά τις μεσημεριανές ώρες, τόσο στα κλιμάκια των σωμάτων ασφαλείας, όσο και σε πολίτες που έχουν ανάγκη.
Τα γεύματα είναι προσφορά της εταιρείας «Γευσίνους».  

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:
«Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να στέκεται δίπλα και να στηρίζει έμπρακτα όλους τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς, τους εθελοντές που καταβάλλουν ηρωική προσπάθεια να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, με μοναδικό ζητούμενο την προστασία της ζωής και των περιουσιών των πολιτών.
Αναγνωρίζουμε το σημαντικό λειτούργημα που επιτελούν και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό. Θερμές ευχαριστίες θέλω να απευθύνω και στην εταιρεία «Γευσίνους» για την προσφορά των γευμάτων, όσο και στα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, μόνη μας επιλογή είναι η ενότητα, η αλληλεγγύη και η ανθρώπινη συμπαράσταση σε όποιον έχει ανάγκη. Παραμένουμε παρόντες και συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε για την ανακούφιση των συμπολιτών μας αλλά και όσων μάχονται για την προστασία μας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας