Δίπλα στους πυρόπληκτους της Ευβοίας η Περιφέρεια Αττικής. Αποστολή βοήθειας στη Λίμνη Ευβοίας και στις Ροβιές

0

Πατούλης: «Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι το μεγάλο μας “όπλο” για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές»

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκε χθες αποστολή βοήθειας σε πυρόπληκτες περιοχές της Ευβοίας στη Λίμνη και στο χωριό Ροβιές.

Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη παρέδωσε στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Λίμνης κ. Γ. Τριανταφύλλου και των Ροβιών κ. Θ. Κέρη, παλέτες με νερό, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι το μεγάλο μας “όπλο” για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η Περιφέρεια Αττικής συμπαραστέκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και θα βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους της που συνεχίζουν να μετρούν τις πληγές τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.
 
«Ο Περιφερειάρχης μας και συνολικά η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έχουμε αποδείξει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη μας σε κάθε κρίσιμη περίσταση. Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας