Επίσκεψη του Βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών Γ. Κουμουτσάκου στο Ίδρυμα “Μαρία Κόκκορη”

0

Ο κ. Γ.Κουμουτσάκος, Βουλευτής Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών, επισκέφτηκε την 1η Απριλίου 2021, τις Στέγες «Το Ψαραυτείο 1 & 2» στο Μαρούσι, του Ιδρύματος Περιθάλψεως ατόμων με νοητική υστέρηση ή σύνδρομο Down  «Μαρία Κόκκορη» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Γ.Κουμουτσάκος παρέδωσε 500 μάσκες υψηλής προστασίας για τους διαμένοντες και τους υπαλλήλους του Ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη».

Ο κ. Γ.Κουμουτσάκος συνομίλησε με το προσωπικό της Στέγης και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα, τις προτεραιότητες και τα σχέδιά τους για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, επομένως και της ζωής και της καθημερινότητας των φιλοξενούμενων. Ο κ. Γ.Κουμουτσάκος δεσμεύτηκε ότι θα είναι υποστηρικτής και αρωγός στις προσπάθειες του Ιδρύματος και όσων προσφέρουν και εθελοντικά, την εργασία τους σε αυτό.

Με το πέρας της επισκέψεως, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε: «Το έργο αλληλεγγύης που παράγεται στο Ψαραύτειο είναι παραδειγματικό. Στην έμπρακτη αυτή αλληλεγγύη που δίνει το Ίδρυμα προσθέτω την δική μου έννοια και αλληλεγγύη.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας