Και σήμερα Παρασκευή τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής βοηθούν και πέραν των αρμοδιοτήτων τους, στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία

0

 

Γ. Πατούλης: «Ο Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Αττικής, ο στόλος οχημάτων και ειδικά συνεργεία κοπής δέντρων και καθαρισμού του οδικού δικτύου συνεχίζουν να δίνουν μάχη και να συνδράμουν στην προσπάθεια των Δήμων να ανοίξουν το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας τους»

Πάνω από 140 οχήματα με 250 εργαζόμενους και  8 συνεργεία με 32 υλοτόμους συνεχίζουν και σήμερα Παρασκευή, μετά από σχετικά αιτήματα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, των Δήμων και της Πυροσβεστικής,  να συνδράμουν και πέραν των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής,  στις προσπάθειες των Δήμων που έχουν πληγεί, να ανοίξουν το οδικό δίκτυο ευθύνης τους. Επιπλέον συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής με ειδικό εξοπλισμό και ζεστό νερό, καθάρισαν από το πρωί 50 στάσεις λεωφορείων και εξασφάλισαν την ασφαλή πρόσβαση των πολιτών σε αυτές.

Με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κόκκαλης συντονίζει τις δράσεις του Μηχανισμού  Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Ειδικότερα, συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας, μετά από σχετικά αιτήματα, επιχειρούν σε περιοχές των Δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού. Επίσης ειδικά οχήματα της Περιφέρειας συμβάλλουν και στον απεγκλωβισμό πολιτών που είχαν αποκλειστεί στις οικίες τους λόγω πτώσεων δέντρων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή τη συνέχιση των επιχειρήσεων δήλωσε:

«Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζουν και σήμερα να δίνουν “μάχη”  βοηθώντας τους Δήμους στην προσπάθειά τους να αποκατασταθούν στο σύνολό τους τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία.  Η Περιφέρεια Αττικής από τις 13 Φεβρουαρίου ως σήμερα, χωρίς διακοπή, συμβάλει όπου της έχει ζητηθεί και πέραν των αρμοδιοτήτων της στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία. Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό των υπηρεσιών μας με τη συνδρομή του οποίου καταφέραμε να κρατήσουμε από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας ανοιχτό το οδικό δίκτυο ευθύνης μας. Με τη δική τους συμβολή συνεχίζεται η μάχη που δίδεται για να καταστούν προσβάσιμα τα τοπικά δίκτυα ευθύνης και των Δήμων».                                                      

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας