Λ. Κεφαλογιάννη και Β. Κόκκαλης προσφέρουν το 50% του μισθού τους στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

0
Με τις ανακοινώσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δύο Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Λ. Κεφαλογιάννη και Β. Κόκκαλης, ακολουθώντας τον Περιφερειάρχη κο Γ. Πατούλη ανακοίνωσαν πως διαθέτουν το 50% των αμοιβών τους προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας που έχει πλήξει και τη χώρα μας.
Πιο συγκεκριμένα η κα Λ. Κεφαλογιάννη δήλωσε πως “Ως Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών με υψηλό το αίσθημα ευθύνης συντάχθηκα από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη προσφέροντας το 50% του μισθού μου για τους επόμενους δυο μήνες για να κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωναϊού #COVID19.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας αλλά και το σύνολο της ανθρωπότητας, η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της «μαχής», όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα.
Η επόμενη μέρα θα μας βρει πιο ενωμένους και δυνατούς από ποτέ!”
Αντίστοιχα ο κος Β. Κόκκαλης δήλωσε πως “Ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής προστασίας και περιβάλλοντος Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα ευθύνης και αλληλεγγύης του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και καταθέτω το 50% της αμοιβής μου για τους επόμενους δύο μήνες , για να στηρίξω με τη μικρού χρηματικού μεγέθους συμβολή μου, τη μεγάλη εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας