Νέα εθελοντική αιμοδοσία της Περιφέρειας Αττικής για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

0

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τον ΙΣΑ και την Ένωση Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), διοργανώνουν δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τη στήριξη των αναγκών του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη  και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιουνίου  (10.00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.) στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο Πεδίον του Άρεως.

Σε μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής:

«Η προσφορά αίματος για την κάλυψη των αναγκών του υγειονομικού μας συστήματος αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπιάς. Η δράση της 13ης Ιουνίου είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που αποδεικνύουν με την  εθελοντική προσφορά τους και εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπό μας. Στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω πανδημίας, οφείλουμε όλοι μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους και να συμβάλουμε έμπρακτα προκειμένου να συνεχιστεί η προσφορά αίματος».

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19. Τον συντονισμό και την ευθύνη οργάνωσης της Αιμοδοσίας, από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής, έχει η Σύμβουλος Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χ. Γαλανοπούλου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας