Νέο σημείο εκκίνησης της εξέτασης των υποψήφιων οδηγών δικύκλων οχημάτων στο Μαρούσι από το ΚΤΕΟ Χολαργού

0

Αποφασίστηκε η τροποποίηση των τοποθεσιών έναρξης των πρωτοβάθμιων επιτροπών δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών, της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Διεύθυνσης Μεταφορών-Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Συγκεκριμένα, από χώρο της Λεωφόρου Μεσογείων 156 στο Χολαργό, το σημείο εκκίνησης θα είναι στο εξής μεταξύ των Λεωφόρων Σπύρου Λούη και Κύμης (με είσοδο από τη Λεωφόρο Κύμης) στο Μαρούσι.

«Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης και η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής από την πρώτη μέρα έχουν θέσει ως προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση των συνθηκών σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Στο πλαίσιο αυτό, με γνώμονα την ασφαλή εξέταση των υποψήφιων οδηγών δικύκλων οχημάτων και την αποσυμφόρηση του χώρου από το ΚΤΕΟ Χολαργού, αποφασίσαμε την αλλαγή της τοποθεσίας εξέτασης και τη μεταφορά του στο Μαρούσι και συγκεκριμένα μεταξύ των Λεωφόρων Σπύρου Λούη και Κύμης», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας