Νέος Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ο Γιάννης Κεχρής

0

Με απόφαση του Περιφερειάρχη κου Γ. Πατούλη τοποθετήθηκε στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας ο ιατρός κος Γ. Κεχρής. Με δεδομένο πως βρισκόμαστε ακόμα μέσα σε μια περίοδο πανδημίας με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες στο κομμάτι της υγείας η ανάληψη των νέων καθηκόντων του κου Κεχρή είναι ζωτικής σημασίας.

Σε δήλωσή του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τονίζει πως «Η απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και εκλεκτού φίλου και συναδέλφου ιατρού, Γιώργου Πατούλη, να μου εμπιστευτεί τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία και σε ένα σύνθετο και απαιτητικό, αλλά ταυτόχρονα γνώριμο και ιδιαίτερα αγαπητό πεδίο, αποτελεί για εμένα εξαιρετικά μεγάλη τιμή και ευθύνη. Τον ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι, ότι θα εργαστώ αγόγγυστα, προκειμένου να δικαιώσω την επιλογή του.

Εν μέσω πανδημίας και με το τέταρτο κύμα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η Περιφέρεια Αττικής αναμφίβολα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την πρώτη στιγμή με στοχευμένες κινήσεις και παρεμβάσεις λαμβάνει σωρεία μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού CoViD-19, την ενδυνάμωση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αλλά και την ενίσχυση των πληγέντων από την υγειονομική κρίση. Ενέργειες που αποτελούν, άλλωστε, σαφή προεκλογική δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής και εκφράζουν το κοινό μας όραμα για την Αττική του μέλλοντος.

Έτσι, λοιπόν, κι εγώ, όπως το έπραξα απαρέγκλιτα σε όλη την πολιτική μου διαδρομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα τιμήσω στο ακέραιο την αποστολή που μου ανατέθηκε και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Και είμαι σίγουρος, ότι μαζί με όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες και συνοδοιπόρους, αλλά και τους υπαλλήλους, που στελεχώνουν τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα δώσουμε από κοινού τη μάχη για την καλύτερη υγειονομική θωράκιση της Αττικής μας. Χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς παρενθέσεις και αστερίσκους, να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια. Για την Αττική που δικαιούμαστε και μας αξίζει».

Το ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ εύχεται στον κο Γ. Κεχρή καλή δύναμη στο πολύ απαιτητικό έργο που έχει να επιτελέσει και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας