Οι Δήμοι του Βόρειου Τομέα Αττικής ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας και τη μετατροπή των φυτικών απορριμμάτων σε βιοκαύσιμα

0

Γ. Πατούλης: «Περιφέρεια Αττικής και Δήμοι συνεργαζόμαστε στενά με στόχο το δημόσιο καλό. Θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να συμβάλλουμε στην κάλυψη των αναγκών των δήμων και πέραν των αρμοδιοτήτων μας»

Τις θερμές ευχαριστίες τους για τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας εκφράζουν με επιστολή τους δήμοι του Βόρειου Τομέα Αττικής. Στις σχετικές επιστολές τους οι δήμαρχοι διατυπώνουν την ικανοποίησή τους και για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης και Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, προκειμένου να αξιοποιηθεί ο τεράστιος όγκος των φυτικών απορριμμάτων σε βιοκαύσιμα.

Ειδικότερα, στις επιστολές τους προς τον Περιφερειάρχη  οι δήμαρχοι Κηφισιάς Γ. Θωμάκος, Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου, Φιλοθέης Ψυχικού Δ. Γαλάνης, Ηρακλείου Ν. Μπαμπαλος, Χαλανδρίου Σ. Ρούσσος, Ν. Ιωνίας Δ. Θωμαΐδου, Λυκόβρυσης Πεύκης Τ. Μαυρίδης και Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδας, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που είχαν να διαχειριστούν και σχετίζονταν με τις πτώσεις δέντρων και τις τεράστιες ποσότητες χιονιού στα τοπικά οδικά δίκτυα. Επίσης τονίζουν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό που με συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες των στελεχών της Περιφέρειας εξασφαλίστηκε επαρκής χώρος για την απόθεση των κλαδεμάτων και των λοιπών πράσινων αποβλήτων σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στο ΟΑΚΑ.  Τα φυτικά αυτά απορρίμματα αφού πέρασαν από ειδικό κλαδοτεμαχιστή θα αξιοποιηθούν ως βιοκαύσιμα.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με αφορμή τις σχετικές επιστολές επισημαίνει ότι η Περιφέρεια Αττικής και Δήμοι συνεργάζονται στενά με στόχο το δημόσιο καλό. Στο πλαίσιο αυτό, τονίζει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και τα στελέχη της Περιφέρειας θα συνεχίσουν και  στο μέλλον να συμβάλλουν  όποτε και όπου τους ζητείται και πέραν των αρμοδιοτήτων τους.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας