Πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τον Σ.Β.ΑΠ. για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες των Δήμων μελών του

0

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Συνδέσμου και σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του που προβλέπει «βοήθεια στο έργο της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης των Δήμων μελών του», ο Σ.Β.ΑΠ. παρέδωσε στους εκπροσώπους των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων, voucher για την παραλαβή 320 πακέτων τροφίμων, για τις ευπαθείς ομάδες των Δήμων τους.

Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης Παιδικών Χορωδιών που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Η επιλογή των ωφελουμένων γίνεται από την Κοινωνική Υπηρεσία του κάθε Δήμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο κ. Γιάννης Κεχρής, και ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος. Επίσης παρευρέθησαν και παρέλαβαν τα voucher, οι αντιδήμαρχοι Βούλη Αρσένη – Λάμπρου Δήμου Βριλησσίων, Ασπασία Παναγιωτακοπούλου Δήμου Γαλατσίου, Νότα Σοκορέλλη Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κλειώ Ανδρέου Δήμου Παιανίας, Μαρία Μουντάκη – Αθανασάκου Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Χαράλαμπος Μπονάτσος Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, καθώς και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι της Κοινωνικής Πολιτικής των Δήμων Μελών: Πέτρος Κόνιαρης, Κανέλλου Λίβια, Μαρία Περάκη, Ιωάννα Σαλβάνου, Κατερίνα Κουράση, Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Μαρίνα Βενιεράκη.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας