Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου Ένωσης ο Περιφερειάρχης Αττικής

0

Γ. Πατούλης: «Είμαστε στο πλευρό της Παγκρητίου για την ανάδειξη του Κρητικού στοιχείου σε πολιτιστικό, επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο»

Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου Ένωσης παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής. Ο κ. Πατούλης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου σε πλοίο της ΑΝΕΚ στον Πειραιά, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η νέα Πρόεδρος της Ένωσης Ρένα Βασιλάκη, θα συνεχίσει το σημαντικό έργο του προκατόχου της Γ. Μαριδάκη, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος προσωπικά και η Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο το όραμα της Παγκρητίου για την ανάδειξη του Κρητικού στοιχείου σε πολιτιστικό, επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

«Η Περιφέρεια Αττικής είναι στο πλευρό των απόδημων Κρητικών που ζουν στο λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά και το εξωτερικό. Είναι τιμή μου που κατάγομαι από την Κρήτη και χαίρομαι κάθε φορά που διαπιστώνω ότι αυτό το νησί διαθέτει μια δυναμική και αναδεικνύει σε εθνικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο τα ισχυρά πολιτιστικά, κοινωνικά, αναπτυξιακά και επιχειρηματικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της. Η Κρήτη ενώνει υπερκομματικά τους κατοίκους της. Όσοι έχουν έρθει κοντά στον πολιτισμό και την κουλτούρα αυτού του τόπου αισθάνονται και οι ίδιοι κρήτες και αυτό μας κάνει ακόμα περισσότερο υπερήφανους.  Εύχομαι στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και στη νέα Πρόεδρο Ρένα Βασιλάκη μια καλή και δημιουργική θητεία. Είμαι βέβαιος ότι η ανοδική πορεία της Παγκρητίου θα συνεχιστεί και την νέα αυτή περίοδο  και η δημιουργική συνεργασία που είχαμε με τον κ. Μαριδάκη θα είναι αντίστοιχη και ακόμα ισχυρότερη και με τη φίλη Ρένα Βασιλάκη. Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε στενά προκειμένου να υλοποιήσουμε σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών».

 

Στην εορταστική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πλοίο της ΑΝΕΚ στο Λιμάνι του Πειραιά παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κ. Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κ. Κατσαφάδος, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Υπουργείου Εξωτερικών Γ. Χρυσουλάκης, ο Προέδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Βουλευτής Β’ Πειραιά, Γ. Τραγάκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης, οι βουλευτές Ό. Κεφαλογιάνη, Κ. Κυρανάκης,  Α. Καραμανλή, Τ. Αντωνίου, οι Εντεταλμένες Περιφερειακές Σύμβουλοι Ευγ. Μπαρμπαγιάννη και Φ. Καλογήρου, πρόεδροι και εκπρόσωποι Κρητικών Σωματείων  εκπρόσωποι από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού και πλήθος μελών και φίλων της Ένωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας