Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για το θάνατο του Ιωάννη Ζωγόπουλου

0

«Η απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου και προσωπικού μου φίλου Ιατρού και  Αυτοδιοικητικού Ιωάννη Ζωγόπουλου μας γεμίζει θλίψη και αφήνει πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ήταν ο πρώτος γιατρός που γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του δημιουργικά από το 2000 στο ΙΚΑ Αμαρουσίου και είχα την ευκαιρία να ζήσω από κοντά την αγάπη του προς το συνάνθρωπο αλλά και την διάθεσή του να προσφέρει προς το κοινωνικό σύνολο. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του αρμονικά τόσο ως ιατρός, όσο και ως Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Ο Ιωάννης Ζωγόπουλος ήταν ένας αξιόλογος ιατρός καρδιολόγος, ο οποίος πρόσφερε προς το συνάνθρωπό του και ως αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος και υποδειγματικός γονέας και σύζυγος. Διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία μου μαζί του.

Το ενδιαφέρον του για την επιστήμη του και το σύστημα της υγείας και την αυτοδιοίκηση  ήταν καθημερινό. Παράλληλα είχε αναπτύξει σημαντική κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα ως μέλος Διοικητικών Συμβουλίων αθλητικών, εξωραϊστικών και μορφωτικών συλλόγων.

Αποχαιρετούμε έναν άξιο άνθρωπο, έναν φίλο, έναν αγωνιστή, έναν γνήσιο λάτρη της αυτοδιοίκησης. Θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Για την απώλεια του, εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους.

Καλό του Παράδεισο και αιωνία η μνήμη του».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας