Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τους Διευθυντές και Υπαλλήλους Επιτελικών και Αυτοτελών Διευθύνσεων της Περιφέρειας

0

Γ. Πατούλης: Με σύμμαχους τους εργαζόμενους, θα δημιουργήσουμε μια Περιφέρεια πρότυπο σε επίπεδο λειτουργίας και εξυπηρέτησης των πολιτών

Τη διαβεβαίωση ότι η νέα πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής θα επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό της, έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στους Διευθυντές και τους Υπαλλήλους των Επιτελικών και Αυτοτελών Διευθύνσεων της Περιφέρειας.

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών ο Γ. Πατούλης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους επισήμανε ότι τους θέλει συμμάχους και συνοδοιπόρους στη μάχη για να αλλάξει η Αττική και να αποκτήσει πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό πρόσωπο, υπέρ των πολιτών.

«Μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα των πολιτών» επισήμανε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Διαπιστώνω ότι γίνονται μεγάλες εκπτώσεις σε κρίσιμες λειτουργίες της Περιφέρειας εξαιτίας χρόνιων παθογενειών. Θα δώσουμε έμφαση στο ζήτημα της έλλειψης προσωπικού αναζητώντας τις βέλτιστες λύσεις για να βοηθήσουμε το έργο σας. Όλοι μαζί θα κάνουμε μία νέα αρχή ισότιμα.

«Χαίρομαι που η Περιφέρεια Αττικής διαθέτει ένα καταρτισμένο και αξιόμαχο προσωπικό. Γνωρίζω ότι δεν εργάζεστε κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες και ότι σε πολλές υπηρεσίες εντοπίζονται σημαντικές ελλείψεις.

Όλα αυτά τα θέματα θα πρέπει να τα επιλύσουμε προκειμένου να μπορέσουμε να επιτύχουμε ένα κεντρικό στόχο τη δημιουργία μιας Περιφέρειας πρότυπο σε επίπεδο λειτουργίας και εξυπηρέτησης των πολιτών.

Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική ταυτότητα κανενός εργαζόμενου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αγαπάει αυτό που κάνει και να μπορεί να αποδίδει στο τομέα του. Αν κάποιοι αισθάνονται ότι έχουν να προσφέρουν περισσότερα από άλλη θέση τους καλώ να μας το δηλώσουν. Όπου δεν μπορούν να καλυφθούν οι ελλείψεις θα χρειαστεί να δούμε με ποιο τρόπο θα προσληφθεί νέο προσωπικό.

Προτεραιότητα της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής είναι η αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των πολιτών του Λεκανοπεδίου. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε σύμμαχους και όχι αντίπαλους, τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια».

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα δημόσιας υγείας και ασφάλειας, ενώ υπογράμμισε ότι η σημερινή συνάντηση αποτελεί την αρχή μιας γόνιμης συνεργασίας που θα συνεχιστεί όλο το διάστημα της θητείας του.

Χαιρετισμό πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Γ. Σελίμης, η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Γ. Προκοπιάδου, η Α. Παρασκευοπούλου-Γ. Διευθύντρια Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κλιματικής Αλλαγής και ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών Η. Δόλγυρας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σ. Αντωνάκου ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης, οι Εντεταλμένοι και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αβραμοπούλου Ελένη, Βοϊδονικόλας Σταύρος , Γεωργόπουλος Γεώργιος, Κουρή Μαρία, Καλογήρου Φαίη, Μπαρμπαγιάννη Ευγενία, Παπαδάκης Νίκος και Παπαγεωργίου Νικόλαος.