Συνεχίζεται από την Περιφέρεια Αττικής η στήριξη των συνανθρώπων μας,  με αποστολή βοήθειας  στις πυρόπληκτες  περιοχές της Αρκαδίας

0

Γ. Πατούλης: «Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν οι συνάνθρωποί μας να ξεπεράσουν τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών»

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη παραδόθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνας και Μεγαλοπόλεως ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία  συγκεντρώθηκε από τους πολίτες του Βορείου Τομέα και το Σύλλογο Αρκάδων Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη, μετέβη στη Μεγαλόπολη όπου παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους κατοίκους και ζωοτροφές για τα πυρόπληκτα ζώα.

Ο Περιφερειάρχης, Γ. Πατούλης δήλωσε: «Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν οι συνάνθρωποί μας να ξεπεράσουν τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών. Παραμένουμε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας για να σταθούν δυνατοί. Συνεργαζόμαστε με συλλόγους και εθελοντικούς φορείς, συντονίζοντας δράσεις και ενέργειες βοήθειας σε κάθε σημείο της χώρας που το έχει ανάγκη».

Με τη σειρά της, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη ανέφερε: «Η συγκίνηση του Αρχιμανδρίτη πατέρα Ιάκωβου κατά την παράδοση της αποστολής βοήθειας στη Μητρόπολη Γορτυνίας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Αρκάδες του Βορείου Τομέα, αλλά και όλο τον κόσμο που συνεχίζει να προσφέρει».

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφερειακή σύμβουλο Φωτεινή Δαλιάνη ενώ στην αποστολή συμμετείχαν δύο κτηνίατροι της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βορείου Τομέα, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε πυρόπληκτα ζωάκια που φιλοξενούνται από τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας