Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη σύμβαση προϋπολογισμού 17 εκ. ευρώ για το έργο ανέγερσης νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Αγίας Παρασκευής

0

 

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει έμπρακτα στην εξασφάλιση των αναγκαίων υποδομών μέσω των οποίων θα βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών»

Στην υπογραφή σύμβασης που προβλέπει την κατασκευή του έργου ανέγερσης νέου δημαρχιακού μεγάρου  Δήμου Αγίας Παρασκευής προχώρησε πριν μερικές ημέρες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της σύμβασης που υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής ανέρχεται στο ποσό των 17.00.000,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Ο ανάδοχος σύμφωνα με τη σύμβαση, είναι υποχρεωμένος σε διάστημα 30 μηνών να έχει κατασκευάσει και ολοκληρώσει το έργο.

Το νέο δημαρχείο 3.523 τ.μ. θα είναι με σύγχρονες προδιαγραφές. Από τη μία θα συμβάλει στην ενοποίηση των υπηρεσιών που λειτουργούν διάσπαρτα σε κτήρια που ενοικιάζονται και κοστίζουν πάνω από 400 χιλ. ευρώ ετησίως και από την άλλη θα αναβαθμίσει την πολιτιστική λειτουργία του Δήμου με τη σύγχρονη αίθουσα θεάτρου και εκδηλώσεων που θα διαθέτει. Επιπλέον θα συμβάλει στη μείωση των  κυκλοφοριακών προβλημάτων στο κέντρο της πόλης καθώς θα διαθέτει χώρο στα τρία υπόγειά του 7.751 τ.μ. 160 θέσεις στάθμευσης.

 Με αφορμή τη σχετική υπογραφή της σύμβασης του έργου ο Γ. Πατούλης επισήμανε:

«Με την υπογραφή της σύμβασης δίνουμε το πράσινο φως για να υλοποιηθεί ένα εμβληματικό έργο για την Αγία Παρασκευή. Με την ανέγερση του Δημαρχιακού Μεγάρου επιτυγχάνεται η δημιουργία αναγκαίων υποδομών μέσω των οποίων θα βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών, θα ενισχυθούν οι πολιτιστικές δράσεις και θα μειωθεί ο κυκλοφοριακός φόρτος. Η συνεργασία μας με όλους τους δημάρχους της Αττικής είναι συστηματική και στοχεύει στην προτεραιοποίηση έργων που σχετίζονται με την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, τη βελτίωση των υποδομών και την ασφάλεια στην κάθε περιοχή».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας