Έναρξη εγγράφων στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων για την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022

0

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 6 έως 12 ετών στα προγράμματα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου για την εκπαιδευτική περίοδο 2021 -2022. Εκτός από τη δυνατότητα ιδιωτικής εγγραφής στα προγράμματα του ΚΔΑΠ, ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων συμμετέχει στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» επιτρέποντας την εγγραφή στα προγράμματά του και στους ωφελούμενους – κατόχους voucher.

Τα προγράμματα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης θα υλοποιήσουν εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες στο πλαίσιο συνεργασίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους φορείς. Τα μαθήματα θα διεξάγονται κατά τις απογευματινές ώρες από 3 μ.μ. έως 8 μ.μσε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία του Ομίλου (Λεωφ. Κηφισίας 100 και Μαραθωνοδρόμου 83, Μαρούσι).

Για πληροφορίες όσον αφορά στα εκπαιδευτικά προγράμματα και στις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων στα τηλέφωνα 2106140823 και 2106142169 καθημερινά από 9 π.μ. έως 5 μ.μ. ή μέσω email στο [email protected].

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας εκπαιδευτικής περιόδου για το ΚΔΑΠ, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

“Η πανδημία κράτησε μακριά από τις αίθουσες τους μαθητές στερώντας τους τη χαρά της δημιουργικής απασχόλησης. Φέτος το ΚΔΑΠ του Ομίλου μας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές του. Σταθερό μέλημά μας είναι να υπερασπίσουμε το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε παιδιού στη γνώση και στους ορίζοντες που ανοίγουν η μάθηση, ο πειραματισμός, η δημιουργική έκφραση. Προσφέρουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ποικίλα πεδία δραστηριοτήτων, και υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων δασκάλων, να κερδίσουν σε εμπειρίες και αυτοπεποίθηση, να εκφραστούν δημιουργικάνα αναζητήσουν και να αναδείξουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους αλλά και να κατακτήσουν τα σύγχρονα μονοπάτια της γνώσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας