Έναρξη εκπαιδευτικής περιόδου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

0

Μ. Σταυράκη Πατούλη: «Ξεκινάμε με αισιοδοξία τη φετινή εκπαιδευτική περίοδο. Μέσα από τη συνεργασία μας με πιστοποιημένους οργανισμούς όπως το STEM Education αλλά και έμπειρους δασκάλους, ανοίγουμε νέους ορίζοντες δράσης, γνώσης, εμπειρίας στα παιδιά μας»

Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, παρουσία της Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη, των εκπαιδευτικών του Κέντρου, γονέων και μαθητών, σηματοδοτήθηκε η έναρξη των μαθημάτων της φετινής εκπαιδευτικής περιόδου 2021 – 2022 του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής STEM Education αλλά και με καταξιωμένους, έμπειρους εκπαιδευτικούς, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν πολύπλευρα την προσωπικότητά τους, να αναζητήσουν και να αναδείξουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους.

Το ΚΔΑΠ του Ομίλου έχει σκοπό να προάγει την επαφή των παιδιών με τον πολιτισμό και τις επιστήμες με τρόπο διαδραστικό μέσα από τα προγράμματα του ΚΔΑΠ: εκπαιδευτική ρομποτική, ομαδικά και επιτραπέζια παιχνίδια, τραγούδι (karaoke), θεατρικό παιχνίδι, εικαστικές τέχνες, μουσική αγωγή, γυμναστική και χορός, δημιουργική γραφή, δεξιότητες μελέτης.

Τα μαθήματα του ΚΔΑΠ διεξάγονται κατά τις απογευματινές ώρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κτίριο που στεγάζει τα γραφεία του Ομίλου (Λεωφ. Κηφισίας 100 και Μαραθωνοδρόμου 83).

Οι εγγραφές για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, ιδιωτικά και με voucher, βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότι για κατόχους voucher η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν. Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Όμιλο Βορείων Προαστίων στα τηλ. 2106140823 & 2106142169 ή μέσω email στο [email protected]

Με την ευκαιρία της έναρξης της φετινής εκπαιδευτικής περιόδου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, η Πρόεδρος του Ομίλου Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά που ύστερα από τη δύσκολη περυσινή σεζόν που ανέκοψε τη ροή των μαθημάτων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου μας, επανερχόμαστε, ξεκινώντας με αισιοδοξία τη φετινή εκπαιδευτική περίοδο. Μέσα από τη συνεργασία μας με πιστοποιημένους οργανισμούς όπως το STEM Education αλλά και έμπειρους δασκάλους, ανοίγουμε νέους ορίζοντες δράσης, γνώσης, εμπειρίας στα παιδιά μας προσφέροντάς τους τη χαρά να εκφραστούν δημιουργικά, να πειραματιστούν, να αγαπήσουν τη μάθηση, να αναπτύξουν πολύπλευρα την προσωπικότητά τους, και να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους. Η γνώση είναι δύναμη και δικαίωμα κάθε παιδιού. Εμείς, πιστοί στις αρχές της ισότητας που υπηρετούμε, συνεχίζουμε να αγκαλιάζουμε όλα τα παιδιά αδιακρίτως, προσφέροντάς τους γνώσεις, εμπειρίες και πολύτιμα εφόδια».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας