Με επιτυχία η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αλκυονίδες

0

 

Σε κατάμεστο κέντρο της περιοχής του Αμαρουσίου ο Σύλλογος «Αλκυονίδες» έκοψε την καθιερωμένη πίτα του ενω ταυτόχρονα πραγματοποίησε και τη Γενική Συνέλευση των μελών του.

Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος κα Μ. Βλάση ευχαρίστησε θερμά «όλους εσάς που είσαστε μαζί μας και μας στηρίζετε σε όλες μας τις δράσεις».

Η κα Μ. Βλάση έκανε και τον απολογισμό των πεπραγμένων για τη χρονιά που πέρασε και ανάμεα στην πλούσια δράση του Συλλόγου συγκαταλέγονται εκδρομές, προσκυνήματα, θεατρικές παραστάσεις, ομιλίες, φιλολογικές εκδηλώσεις ενω πολύ σημαντικό είναι και το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου. Μάλιστα φέτος εκτός από τις δωρεές και τη συνδρομή σε όσους έχουν ανάγκη ο Σύλλογος ενίσχυσε το Λύρειο Ορφανοτροφείο το οποίο κάηκε στην καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού. Τελειώνοντας το χαιρετισμό της η κα Μ. Βλάση σημείωσε «χάρη στη δική σας συμβολή καταφέραμε να τα υλοποιήσουμε όλα αυτά», ενω με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρθηκε σε τέσσερις κυρίες μέλη του Συλλόγου που έφυγαν από τη ζωή και η παρουσία τους λείπει από όλους, τις Μαρία Μοσχού, Θεοδ. Τσελέκη, Βούλα Βάλβη και Σοφία Ζέρβα, τονίζοντας πως θα παραμείνουν για πάντα στις καρδιές όλων.  

Ακολούθησε οικονομικός απολογισμός από την Ταμία κα Παρλαβάτζα.

Το χαιρετισμό του Δημάρχου κου Γ. Πατούλη ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί μετέφερε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος κα Λ. Κεφαλογιάννη.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος κος Σ. Σταθούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Δήμαρχος κος Π. Βραχνός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ν. Πέππας, Ρ. Χαλιώτη, Π. Κόνιαρης, Αθ Βελλής, Κ. Λέκκα, Κ. Ιωάννου, Ε. Βλάχου, καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ. Θ. Αμπατζόγλου, Γ. Νικολαράκος και Γ. Καραμέρος, επίσης Πρόεδροι, μέλη και εκπρόσωποι Συλλόγων.

 

Αρχοντούλα Αναστασοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας