Μέλος του Δικτύου SDG 17 Greece ο Δήμος Ηλιούπολης. Ομόφωνα ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο την εισήγηση της Μ. Πατούλη Σταυράκη

0

Για την ένταξη του Δήμου Ηλιούπολης στο αυτοδιοικητικό Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην ελληνική κοινωνία αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης κατόπιν εισήγησης της Προέδρου του Δικτύου και δημοτικής συμβούλου Αμαρουσίου Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, σε συνεδρίαση του Σώματος.

Η Πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, καλωσορίζει τον Δήμο Ηλιούπολης στο Δίκτυο, χαιρετίζοντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Η σύνταξη όλων των δημοτικών δυνάμεων Ηλιούπολης στο πλευρό του Δικτύου μας πέρα από τιμή και εμπιστοσύνη στο κοινό μας εγχείρημα είναι και ενδεικτική της αναγνώρισης από τους συμβαλλόμενους ότι η ανάπτυξη, η πρόοδος για τις τοπικές μας κοινωνίες έχουν ως βάση τη συνεργασία και τη σύμπραξη, και στόχο την προώθηση του μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης ως το πιο ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για τη διαχείριση των προκλήσεων της ανθρωπότητας για υγιή και αποτελεσματική ανάπτυξη κοινωνική, οικονομική, περιβαλλοντική. Αποστολή του Δικτύου SDG 17 Greece είναι να φέρει σε επαφή, να ευθυγραμμίσει και να συνδέσει την ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση με τη διεθνή και ευρωπαϊκή ατζέντα. Δεν πρέπει να χάσουμε και αυτό το τρένο της ανάπτυξης για την επόμενη δεκαετία, και η μέχρι σήμερα θερμή ανταπόκριση των ελληνικών πόλεων στο Δίκτυό μας αποδεικνύει ότι η βούληση για συμπόρευση είναι εμφανής».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας