Οι Αθμονείς τίμησαν την Παναγία την Νερατζιώτισσα και γιόρτασαν τα γενέθλια του Συλλόγου

0

Πολλά ήταν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου των Αθμονέων που πήραν μέρος στον εορτασμό των γενεθλίων του, που συμπίπτουν με τον εορτασμό της Παναγίας Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι. Το πρωί της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου οι Μαρουσιώτες παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλης και αργότερα κατευθύνθηκαν στην Πλατεία Ηρώων στο γνωστό μαγαζί TranzistoRaki, όπου προσφέρθηκε από τον Σύλλογο Άρτος και καφεδάκι. 

Οι παρευρισκόμενοι σε ευχάριστο και εορταστικό κλίμα, απόλαυσαν το πρωινό της Κυριακής με καλή συντροφιά και αντάλλαξαν ευχές για την νέα περίοδο που μόλις ξεκίνησε. Άλλωστε όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση αυτή των Αθμονέων, που για άλλη μια φορά είχε απόλυτη επιτυχία με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, σηματοδοτεί και την έναρξη των φθινοπωρινών εκδηλώσεων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Δ. Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος κος Γ. Νικολαράκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Π. Κόνιαρης, Ελ. Βλάχου, εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κος Χ. Σχοινάς, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Κ. Βουρλάκη, ο τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Π. Καλογρίδης, η Διευθύντρια και εκδότης της Εφημερίδας «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» κα Ε. Ζέρβα, ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α κος Κ. Κουτσούκος, η Πρόεδρος του Σωματείου Γυναικών «Αλκυονίδες» κα Μ. Βλάσση, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Αγία Μαρίνα» κα Μ. Σοφού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σωρού «Ο Άγιος Ελευθέριος» κος Θ. Νησιώτης και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κα Ανδρ. Τσουκαλά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αγ. Φιλοθέη» κος Ν. Αρβανιτάκης,  η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων κα Μ. Πετρούτσου-Κάββαλου, η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Φ. Κοσκόρου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή» κος Θεοχάρης, η Αντιπρόεδρος της «Μέριμνας Γήρατος» κα Ε.  Μανιάτη και  τ. Λυκειάρχης κα Μ. Μήλλα.

Ρεπορτάζ : Αρχοντούλα Αναστασοπούλου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του που τίμησαν την αρτοκλασία που τελέστηκε από το σύλλογό μας την παραμονή της εορτής των γενεθλίων του το Σάββατο 07/09/2019 στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Νερατζιώτισσας της πόλης μας, καθώς και για τη δυναμική τους παρουσία ανήμερα την Κυριακή 08/09/2019 στο «TranzistoRaki»  στην Πλατεία Ηρώων όπου προσφέρθηκε άρτος, καφεδάκι και γλυκό και εύχεται σε όλους ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΑ!

                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  

ΡΟΥΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ          ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΑΓΓ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ