Σε γιορτινή ατμόσφαιρα η κοπή της πίτας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα»

0

Με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων ο Σύλλογος «Η Αγία Μαρίνα» έκοψε την πίτα του το βράδυ της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου.

Η δραστήρια Πρόεδρος κα Μ. Σοφού και το δυναμικό Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχτηκαν και καλοσώρισαν τους καλεσμένους τους ενω φρόντισαν όλοι να περάσουν μια όμορφη βραδιά, με ωραία, ζωντανή λαϊκή μουσική, νόστιμα εδέσματα και άφθονο κρασάκι.

Στο χαιρετισμό της η κα Μ. Σοφού ευχαρίστησε θερμά τόσο για την προσέλευση του κόσμου όσο για την συνεχή και πολυετή στήριξή του στο σημαντικό, φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου και τις δράσεις που κατά καιρούς υλοποιεί. Άρρηκτη συνεχίζει να είναι και η σχέση του Συλλόγου με το Χαμόγελου του Παιδιού, καθώς ένα από τα σπίτια του Ιδρύματος  φιλοξενείται σε χώρο ιδιοκτησίας του Συλλόγου της Αγίας Μαρίνας που του έχει παραχωρηθεί γι αυτόν το σκοπό. Έτσι παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος κος Κ. Γιαννόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος κος Σ. Σταθούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σ. Τσιπουράκης, Κ. Αντωνόπουλος, Ελ. Βλάχου, Κ. Ιατρίδης, Κ. Ρώτας και υποψήφιος Δήμαρχος, επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου καθώς και εκπροσωποι Συλλόγων της περιοχής.

 

 

Αρχοντούλα Αναστασοπούλου

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας