Το Φθινώπορο καλοσώρισε ο Σύλλογος Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»

0

Μια, ζεστή, φιλική συνεστίαση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση που διοργάνωσε με πολύ επιτυχία ο Σύλλογος της περιοχής αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για  συναντήσεις, επαφή και επικοινωνία των περιοίκων με νόστιμα εδέσματα και πολύ καλή διάθεση ανοίγοντας με αυτόν τον θαυμάσιο τρόπο την φθινωπορινή περίοδο.

Τον κόσμο που πραγματικά ανταποκρίθηκε θερμά και σε αυτό το κάλεσμα του Συλλόγου ευχαρίστησε και καλωσόρισε ο Πρόεδρος κος Σολδάτος. Παράλληλα αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Συλλόγου να επιλύσει τα προβλήματα της περιοχής και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον νέο Αντιδήμαρχο καθαριότητας κο Επαμ. Κατσιγιάννη, ο οποίος όπως τόνισε έχει επιληφθεί όλων των άμεσων ζητημάτων καθημερινότητας και υπογράμμισε πως με την δική του ουσιαστική παρέμβαση η γειτονιά άλλαξε όψη.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου ο οποίος συνεχάρει τον Σύλλογο για την έντονη δράση του και την ενεργό συμμετοχή του στα κοινά και τόνισε πως όταν κάποιος βλέπει έναν σύλλογο να ενδιαφέρεται τόσο πολύ, να συμμετέχει, να δραστηριοποιείται δεν μπορεί κανείς να παραμείνει αδιάφορος στα αιτήματά του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας κος Β. Κόκκαλης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Δ. Σμυρνής,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σ. Τσιπουράκης, Ν. Κατσιγιάννης, Γ. Νικολαράκος, Κ. Ρώτας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κος Π. Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κος Ν. Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Μ. Παπαδόπουλος, Ε. Βλάχου και Μ. Ρώτα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγ. Φιλοθέης κος Ν. Αρβανιτάκης.

 

ρεπορτάζ: Αρχοντούλα Αναστασοπούλου