Ο Δ. Κοσμάς, Υποψ. Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής,μίλησε για τον συνδυασμό Νέα Αρχή

0

Στην κατάμεστη αίθουσα του 2 ου ορόφου του ” Thissio View ” δίπλα στο Ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με την Ακρόπολη, τον Παρθενώνα τον μεγαλύτερο ναό αφιερωμένο στην θεά Αθηνά, το Ερέχθειο και τα Προπύλαια, ενώπιον ακροατηρίου περίπου 200 ατόμων, καλωσόρισε κέρασε και μίλησε για τη Νέα Αρχή και την υποψηφιότητά του ο κ. Δημήτριος Κοσμάς, Υποψ. Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη Νέα Αρχή.
Στην ομιλία παρουσιάστηκε η προεκλογική εκστρατεία του τονίζοντας “ότι θα αξιοποιήσουμε την πολύχρονη εμπειρία μας” για να μπει ένα τέλος στις χρόνιες παθογένειες, που έχουν αφήσει την Αττική κολλημένη στο χθες, με βούληση να δουλέψουμε άοκνα για να φέρουμε ευημερία στις τοπικές κοινωνίες.
Ανέφερε ότι η Αττική έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει κύριος μοχλός ανάπτυξης της χώρας και θα εργαστεί μαζί με όλους για να έχουμε μία ουσιαστική επανεκκίνηση, μία νέα ουσιαστική αρχή στη Μητροπολιτική Περιφέρεια! Με την προσωπικότητά, το ήθος και το πάθος του, εκτίμησε ότι ο συνδυασμός του Γ. Πατούλη θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή των Περιφερειακών εκλογών, θα γίνει άμεσα η Νέα Αρχή για την ανάπτυξη της Περιφέρειας. Επίσης αναφέρθηκε στη πολιτιστική μας κληρονομιά, την Ακρόπολη και την ανάπτυξη της αρχαιολογικής περιοχής με προοπτική να φθάσει την κορυφή του κόσμου, σε τουριστική επισκεψιμότητα, που αποτελεί το λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού.

Ακολούθησαν με χαιρετισμούς οι ομιλητές, κ.κ. Α.Χριστόπουλος (εκ της Τ.Ο. Ν.Δ. Κηφισιάς Ερυθραίας Εκάλης), o Ι.Λαδόπουλος (υποψ. δήμαρχος Χαλανδρίου) Α.Γκουργιώτης (υποψ.δήμαρχος Γλυφάδας) Φ.Χαρίτος (Γεν.Γραμματέας Κ.Ε. του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμου), Β.Παρασκευαίδης – Π.Φωτείνης – Μπολεσόπουλος (εκπρόσωποι υποψ.δήμαρχων Αγ.Παρασκευής & Πεντέλης) και ο Πρόεδρος των Οικολόγων κ.Φραγκιαδάκης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ.Πατούλη, που αναφέρθηκε σε μέρος του προγράμματος της Νέας Αρχής, σημειώνοντας:
-Προτεραιότητα είναι να δημιουργήσουμε ισχυρές ελληνικές επιχειρήσεις με εξωστρεφή προσανατολισμό και συνεχή πρόοδο. Με όραμα και σχέδιο, θα μετατρέψουμε την μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής σε μήτρα επιχειρηματικότητας!
-Η χώρα μας κινδυνεύει με πάγωμα ευρωπαϊκών κονδυλίων για τη διαχείριση των απορριμμάτων! Τα έργα είναι καθηλωμένα. Θα τα επανεκκινήσουμε.
-Ανάπτυξη του Τουρισμού Ιατρικού, Πολιτιστικού, Θρησκευτικού και Ευεξίας, με όχημα την Αυτοδιοίκηση .

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο και συνεργάτες του και τον κ.Σόλο, τους οποίους ευχαριστεί θερμά που συνέβαλαν στην διοργάνωση, διεξαγωγή και επιτυχία αυτής της συγκέντρωσης.

Προχωράμε μπροστά με πίστη στο όραμα και τις δυνατότητες μας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας