Φωταγώγηση δένδρου-Συναυλία Μ. Χατζηγιάννη- «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» από την ΕΝΕΒΑΠ

0

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου από  το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πλημμυρισμένη  από πλήθος  κόσμου Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής το βράδυ του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της πρώτης μέρας του φετινού γιορτινού προγράμματος  που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τους Συλλόγους και φορείς της πόλης και θα αγκαλιάσουν όλη την πόλη έως τις 6 Ιανουαρίου 2018.

Είχαν προηγηθεί η δημιουργία της «Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας» από την ΕΝΕΒΑΠ, συναυλία στα Πευκάκια  από τη Φιλαρμονική του Δήμου και τους «Κορύβαντες» σε συνεργασία με το Σύλλογο κατοίκων, γλέντι στο Κοντόπευκο με τους «Χοροταξιδευτές» και κεράσματα παραδοσιακής φασολάδας,  μουσική εκδήλωση στον Τσακό από το Σύλλογο κατοίκων και τη Μπαντίνα του ΠΑΟΔΑΠ, ζωντανή μουσική, χοροί και κεράσματα στην Κεντρική πλατεία από το Σύλλογο Κρητών  και συγκέντρωση στην Πλατεία Άι Γιάννη Τυμπανιστών του ΠΑΟΔΑΠ, Ξυλοπόδαρων, Μασκώτ κ.α. που μετέφεραν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στη στολισμένη οδό Αγίου Ιωάννου με πορεία  που κατέληξε στην Κεντρική πλατεία.

Ο Δήμαρχος κατά το χαιρετισμό του πριν το άναμμα του Δένδρο κάλεσε τους Παν. Γκόνη Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού και Βασ. Τσαγκάρη Πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ στην εξέδρα και τους ευχαρίστησε για το σχεδιασμό και το συντονισμό των εκδηλώσεων. Ευχαρίστησε επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο, τα περισσότερα μέλη του οποίου ήταν παρόντα στην πλατεία, τους Συλλόγους, την Τεχνική Υπηρεσία, τους Ηλεκτρολόγους του Δήμου και τους  Εθελοντές για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Μετά το  άναμμα του Δέντρου από το Δήμαρχο και πριν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης  απογειώσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα και τη χαρά του κόσμου, η ρίψη πυροτεχνημάτων από την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγ. Παρασκευής-ΕΝΕΒΑΠ δημιούργησε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην παραμυθένια  «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί η παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου της ΕΡΤ που κατέγραφε τα όσα διαδραματίζονταν στην πλατεία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας