Ο Σύλλογός μας συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας

0

Καλή σας μέρα,

Ο Σύλλογός μας συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας εκπληρώνοντας κατ αρχάς τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, την προστασία και την βελτίωση της ζωής όσων κατοικούν στο Κοντόπευκο, τον Παράδεισο και τα Πευκάκια.

20-χρόνια.jpg

Οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες αυτά τα χρόνια ήταν η συμβολή μας στην απόκτηση του ΙΟΛΑ, η  προστασία από τα μεγάλα έργα, η αύξηση του πράσινου και των ελεύθερων χώρων, η  υποστήριξη της ανάπλασης, η ανάπτυξη αλληλέγγυων σχέσεων, το πανηγύρι στις κάτω γειτονιές & μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Παραμένουν πολλά ακόμα να γίνουν όπως η απομάκρυνση του Δημοτικού αμαξοστασίου από τον οικιστικό ιστό της πόλης & η δωρεάν στάθμευση στο ΜΕΤΡΟ.

Όλα τα χρόνια επιδιώκαμε την ενεργοποίηση των συμπολιτών μας, χωρίς αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα. Επιδιώξαμε επίσης την συνεργασία με τον Δήμο και τις περισσότερες φορές ήταν μαζί μας.

Με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων καλούμε στις 19 Σεπτεμβρίου στον κήπο του ΙΟΛΑ όλους τους συμπολίτες –ισες να γιορτάσουν μαζί μας, σε μια βραδιά μνήμης και πολιτισμού. Η οργάνωση της βραδιάς είναι σε εξέλιξη και θα υπάρξει έγκαιρα ενημέρωση.

 Έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον για ένα καλύτερο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον  στην περιοχή μας και σε όλη την Αγία Παρασκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας