Πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης φοιτητών στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

0

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με το Τμήμα Παιδείας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής,  θα   εφαρμόσει πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης- μεταφοράς των φοιτητών κατοίκων της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Στόχος του Προγράμματος αυτού είναι η στήριξη και η διευκόλυνση των φοιτητών της πόλης, ως προς τις μετακινήσεις τους, προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με άμεση πρόσβαση με μεταφορικό μέσο -πούλμαν και σταθμούς μέσα στην πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι Φοιτητές  κάτοικοι της πόλης μας να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, σχολή και τηλέφωνα επικοινωνίας) στο mail του Τμήματος Παιδείας: [email protected].

 Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132004568-601

Το Πρόγραμμα μεταφοράς Φοιτητών, θα εφαρμοστεί πιλοτικά περίπου μέχρι το τέλος του έτους, καθημερινά εκτός από τα Σαββατοκύριακα, εκτός 28ης Οκτωβρίου και εκτός 17ης Νοεμβρίου.

Οι μετακινήσεις θα πραγματοποιούνται με πούλμαν 50 θέσεων το οποίο θα ακολουθεί την εξής διαδρομή:

Αφετηρία στις 7:45 από το σταθμό οχημάτων του Δήμου(Γκαράζ) στην οδό Παναγούλη.

Κατεύθυνση προς Παπαρηγοπούλου όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη στάση (ΣΤΑΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ) > Χίου > Δερβενακίων, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη στάση (ΣΤΑΣΗ ΣΙΦΝΟΥ) > Σουλίου, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη στάση (ΣΤΑΣΗ ΣΟΥΛΙΟΥ) > Χαλανδρίου > Κεντρική Πλατεία, θα πραγματοποιηθεί τέταρτη στάση (ΣΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ CINE ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ) > Αγίου Ιωάννου> Πάνω Πλατεία Αι Γιάννη > Τασσοπούλου όπου θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη στάση (ΣΤΑΣΗ 9Η ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ) > Ειρήνης > Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί έκτη και έβδομη στάσεις (ΣΤΑΣΗ 7Η ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ 5Η ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ) > Πατρ. Γρηγορίου > Ελ. Βενιζέλου θα πραγματοποιηθούν όγδοη και ένατη στάσεις( ΣΤΑΣΗ 3Η ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ 2Η ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ) > Ηπείρου  θα πραγματοποιηθεί η δέκατη στάση (ΣΤΑΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ) > Μεσογείων τελευταία στάση (ΣΤΑΣΗ ΤΟΜΠΡΑ) > τελικός Προορισμός Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, όπου εντός θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 4 στάσεις.

Για την επιστροφή το πούλμαν, θα ξεκινάει από την Κεντρική στάση της Γραμματείας στην Πανεπιστημιούπολη και θα πραγματοποιεί την αντίστροφη διαδρομή και στάσεις. Η ώρα που θα ξεκινάει η επιστροφή θα καθοριστεί σε συνεργασία με τους φοιτητές.

Στην παραπάνω διαδρομή, λόγω του ότι, κάθε Τρίτη γίνεται Λαϊκή στην περιοχή του  Κοντοπεύκου, δεν θα πραγματοποιείται η κατεύθυνση Παπαρηγοπούλου προς Χίου και Δερβενακίων. Η διαδρομή σε αυτό το σημείο κάθε Τρίτη θα διαφοροποιείται ως εξής:

Αφετηρία στις 7:45 από το σταθμό οχημάτων του Δήμου(Γκαράζ) στην οδό Παναγούλη με κατεύθυνση προς > την οδό Αγίας Τριάδος όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη στάση (ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΤΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ  ΣΤΟ ΚΑΦΕ «ΣΕΜΕΔΑΚΙ»)  >  Μεσογείων όπου θα πραγματοποιηθεί στάση  (ΣΤΑΣΗ ΙΚΑ) > Κεντρική Πλατεία και στη συνέχεια θα ακολουθείται  η διαδρομή και οι στάσεις όπως είναι ορισμένα παραπάνω.

Το Πρόγραμμα μεταφοράς φοιτητών, λόγω του ότι δεν έχει οριστεί ακόμα το ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων  των Φοιτητών, ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ως προς τις ώρες ή τις στάσεις. Επίσης, λόγω της αστάθειας που επικρατεί δεδομένης της πανδημίας του covid 19, το Πρόγραμμα ενδέχεται να διαφοροποιηθεί και σε κάθε περίπτωση να προσαρμοστεί ανάλογα με τα μέτρα που θα λαμβάνονται από το κράτος και τη νομοθεσία που θα ισχύει.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας