Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη για την πλατεία του Αη Γιάννη

0

Την περασμένη Πέμπτη, 28 Μαΐου, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής έλαβε την πρωτοβουλία και κάλεσε στο Δημαρχείο τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων καθώς επίσης τον εξωραϊστικό σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», για να συζητήσουν τις κινήσεις που μπορεί να κάνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για την επίλυση των πολλών και διαφορετικών προβλημάτων στην πλατεία της περιοχής.

Στη σύσκεψη ο Δήμαρχος πρότεινε και έγιναν αποδεκτές οι εξής προτάσεις:

  1. Να πραγματοποιούνται τακτικά αλκοτέστ σε διαφορετικά σημεία κοντά στην πλατεία. Αυτό, εκτός του ότι θα καταστεί ανασταλτικός παράγοντας για την υπερβολική και σε ορισμένες περιπτώσεις παράνομη κατανάλωση αλκοόλ, θα βοηθήσει και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
  2. Να ελέγχεται η παράνομη στάθμευση στην περιοχή, που επιβαρύνει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση και να λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα.
  3. Να λαμβάνουν χώρα τακτικοί έλεγχοι όσον αφορά στις περιπτώσεις παράνομης πώλησης αλκοόλ σε ανηλίκους. Ήδη, ως Δημοτική Αρχή, έχουμε κινηθεί πολύ αυστηρά μετά τα τελευταία γεγονότα και αφαιρέσαμε την άδεια λειτουργίας επιχείρησης που παρέβαινε το νόμο.
  4. Να γίνεται έλεγχος της τήρησης των κανόνων περί κοινής ησυχίας.

Για όλα τα παραπάνω η Δημοτική Αρχή έχει ζητήσει τη συνδρομή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προς το οποίο θα συνεχίσουν να πιέζουν για την εφαρμογή των παραπάνω μέτρων.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος επισημαίνει: “Θέλω να ευχαριστήσω τους επικεφαλής των παρατάξεων και το Δ.Σ. του Συλλόγου για τη συμμετοχή και τη θετική στάση τους στις προτάσεις μου, καθώς και να δηλώσω ότι η Δημοτική Αρχή είναι και θα παραμείνει ανοικτή σε πιθανές επιπλέον προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην οριστική επίλυση των προβλημάτων.”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας