Β. Ζορμπάς και Ι. Σταθόπουλος στο Β γύρο των εκλογών στην Αγία Παρασκευή

0

Προηγείται με 27, 10% ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Β. Ζορμπάς με τον νυν Δήμαρχο κο Ι. Σταθόπουλο να ακολουθεί με πολύ μικρή διαφορά και ποσοστό  26,55%. Ακολουθούν ο κος Γ. Οικονόμου με ποσοστό 15, 95%, Ι. Μυλωνάκης με ποσοστό 14, 79%,  Α. Γκιζιώτης με ποσοστό 6,47%, Α. Μουστόγιαννης με ποσοστό 6,22% και Α. Ανδρίτσος με ποσοστό 2,92%.

Μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων ο Δήμαρχος κος Ι Σταθόπουλος έκανε την εξής δήλωση «Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Χιλιάδες  πολίτες στήριξαν με την ψήφο τους την Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» στις  Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ένα μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος επιβράβευσε το σημαντικό έργο που πραγματοποιήσαμε  τα προηγούμενα  4,5 χρόνια και τους ευχαριστώ πολύ. Η πόλωση που επικράτησε και οι έντονες  κομματικές αντιπαραθέσεις δεν επέτρεψαν αυτό το έργο να γίνει ευρύτερα γνωστό.

Μπροστά μας τώρα είναι η δεύτερη και καθοριστική Κυριακή της 2ας Ιουνίου. Είναι η ώρα της επιλογής Δημάρχου για την επόμενη τετραετία. Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής θα αποφασίσουν αν η πόλη μας θα πάει μπροστά ή θα γυρίσει πίσω σε πρόσωπα και καταστάσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας