Λ. Μαγιάκης “Αδιαφανή λειτουργία του ΕΔΣΝΑ και διασπάθιση εκατομμυρίων κατήγγειλαν από το βήμα της γενικής συνέλευσης της ΠΕΔΑ ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΙΡΕΤΩΝ και ο Δημαρχος ΒΒΒ Γρ. Κωνσταντέλλος”

0

ΔΗΛΩΣΗ Λ. ΜΑΓΙΑΚΗ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Αν και πέρασαν ήδη πέντε ημέρες από τότε που ο εκπρόσωπος του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ Β. Καραβάκος, δημοτικός Σύμβουλος Μεταμόρφωσης, αλλά και ο Δήμαρχος ΒΒΒ κ. Γρ. Κωνσταντέλλος κατήγγειλαν τη διοίκηση του ΕΣΔΝΑ, που διαχειρίζεται τα απορρίμματα της Αττικής, για αδιαφανή λειτουργία και κατασπατάληση δημόσιου χρήματος δεκάδων εκατομμυρίων, το συνήθως λαλίστατο γραφείο τύπου της Περιφέρειας Αττικής και ο ίδιος ο κ. Πατούλης σιωπούν εκκωφαντικά.

Απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους με πολύ υψηλά τιμήματα, επέκταση της χωματερής της Φυλής που σκορπάει τον καρκίνο σε όλο το Λεκανοπέδιο, μεγάλες υπερβάσεις προϋπολογισμών σε ήδη εκτελούμενα έργα, νέα φαραωνικά έργα που θα κοστίσουν στους κατοίκους του Λεκανοπέδιου εκατοντάδες εκατομμύρια, ήταν μερικές από τις καταγγελίες που ακούστηκαν.

«Τινάξατε τη μπάνκα στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντέλλος

Με τον πιο επίσημο τρόπο, δημόσια, από το βήμα της Γεν. Συνέλευσης της ΠΕΔΑ στις 8-10-2021, επιβεβαιώθηκαν αυτά που ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΙΡΕΤΩΝ και το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καταγγέλλουν εδώ και πολλά χρόνια εις «ώτα μη ακουόντων».

Οι  Δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια της Αττικής δεν μπορούν πλέον να σιωπούν.  Είναι ανάγκη να ξεσηκωθεί  θύελλα αντιδράσεων και να ζητηθούν εξηγήσεις, αφού είναι οι δημότες τους που θα κληθούν να πληρώσουν τελικά  το λογαριασμό.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας