Συνάντηση Γ. Κουμουτσάκου με Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννη Βούρο

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο κ. Γ.Βούρος ενημέρωσε τον κ. Γ.Κουμουτσάκο για τα έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί για το προσεχές διάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

Ο κ. Γ.Κουμουτσάκος από την πλευρά του τόνισε την πρόθεσή του να συνδράμει μέσω του Κοινοβουλευτικού του έργου ώστε να ξεπεραστούν πιθανά εμπόδια, με στόχο την ταχύτερη δυνατή πραγματοποίηση των δράσεων του Δήμου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο κ. Ηλ.Τάφας (Αντιδήμαρχος Οικονομικών) και ο κ. Χ.Κοπελούσος (Αντιπρόεδρος Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς).

Στη συνέχεια της συνάντησής του με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο κ. Γ. Κουμουτσάκος περιηγήθηκε από τους αρμόδιους στο έργο κατασκευής του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. όπου και ενημερώθηκε για την πορεία του, καθώς και των συνοδών έργων υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος συνοδευόμενο από τον Δήμαρχο επισκέφθηκε επίσης το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας και ενημερώθηκε για τους τρόπους αξιοποίησης και ανάδειξης του με σεβασμό στο περιβάλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας