Διέφυγαν τελικά οι ληστές στο Διόνυσο μετά από άγρια καταδίωξη

0

Ένα ακόμα περιστατικό έντονης εγκληματικότητας εκτιλύχθηκε το βράδυ της Τρίτης αυτήν την φορά στην περιοχή του Διονύσου. Το συμβάν ξεκίνησε γύρω στις 22:30 το βράδυ, όταν ένοικοι σπιτιού αντιλήφθηκαν την παρουσία τεσσάρων κακοποιών και ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν δυο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Όταν οι διαρρήκτες διαπίστωσαν την παρουσία των αστυνομικών μπήκαν σε αυτοκίνητο, που εξετάζεται αν ήταν κλεμμένο και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Ακολούθησε η άγρια καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής ενω το όχημα των διαρρηκτών κατάφερε να εμβολίσει την μια από τις δύο μηχανές στην οποία επέβαιναν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην προσπάθεια τους να διαφύγουν. Την τελευταία στιγμή, οι αστυνομικοί κατάφεραν με ελιγμό να αποφυγουν το όχημα, καταλήγοντας όμως στο οδόστρωμα.

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι τους δράστες ακολουθούσε και δεύτερη μηχανή της ΔΙ. ΑΣ., κατάφεραν τελικά να εξαφανιστούν. Οι αρχές συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες προσπαθώντας να χαρτογραφήσουν την πορεία των διαρρηκτών μετά την καταδίωξη και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Ευτυχώς οι δυο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έπεσαν από την μηχανή στην προσπάθεια τους να συλλάβουν τους δράστες είναι καλά στην υγεία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας