Δήμος Διονύσου & Εμπορικός Σύλλογος: Αυτό το Καλοκαίρι Μένουμε Διόνυσο, όλοι μαζί στηρίζουμε την αγορά και τους επαγγελματίες της περιοχής μας !

0

Με μία αφίσα του Δήμου Διονύσου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, σηματοδοτούμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξή μας στην τοπική αγορά.

Αυτό το Καλοκαίρι Μένουμε Διόνυσο, όλοι μαζί στηρίζουμε την αγορά και τους συμπολίτες μας επαγγελματίες της διπλανής πόρτας !

Είναι εκείνοι που βοήθησαν στην κρίση της Πανδημίας, στηρίζοντας έμπρακτα τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου για τις αδύναμες και ευπαθείς ομάδες.

Τώρα είναι η δική μας σειρά να τους βοηθήσουμε !

Στηρίζουμε την αγορά και τους επαγγελματίες της περιοχής μας, αγοράζοντας προϊόντα και υπηρεσίες από τα καταστήματα της γειτονιάς μας και του Δήμου Διονύσου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και η διοίκηση του Δήμου, βρίσκονται σε στενή επαφή με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου, έχοντας ήδη λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ελάφρυνσης σε εφαρμογή τόσο των κυβερνητικών αποφάσεων όσο και της ΚΕΔΕ.

Παράλληλα στέκεται σταθερά δίπλα σε κάθε επαγγελματία, προκειμένου η στήριξη και βοήθεια να συνεχιστεί με διάφορους τρόπους και στο μέλλον.

Αυτό το Καλοκαίρι…

# MENOYME_ΔΙΟΝΥΣΟ
# ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ_ΣΤΟ_ΔΙΟΝΥΣΟ

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας