Επιτυχία του Δήμου Διονύσου, θα είναι ανάμεσα στους 38 Δήμους της χώρας που θα εξυπηρετούν πολίτες μέσω τηλεδιάσκεψης, με την εφαρμογή myKEPlive.gov.gr !

0

Οι ενέργειες του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη με σκοπό την ψηφιακή μετάβαση του Δήμου Διονύσου και η στενή συνεργασία του με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον Υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννη Τσουδερό και τα υπόλοιπα στελέχη της δημοτικής αρχής, αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Ο Δήμος Διονύσου με Κοινή Απόφαση των Υπουργών κ.κ. Κ. Πιερρακάκη και Γ. Γεωργαντά που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 3030/21.7.2020 – ημ/νία κυκλοφορίας 22.7.2020) είναι ανάμεσα στους 38 Δήμους της χώρας που πολύ σύντομα θα εξυπηρετούν πολίτες μέσω τηλεδιάσκεψης, μέσω του ΚΕΠ Αγίου Στεφάνου, με την εφαρμογή myKEPlive.gov.gr.

Στην απόφαση καθορίζονται όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες για την ειδική σύγχρονη πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (videoconference) με την ονομασία “myKEPlive.gov.gr”, η οποία, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, παρέχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης, για συγκεκριμένες διαδικασίες, από τους Υπαλλήλους των ΚΕΠ.

Επιπλέον, εξειδικεύεται η διαδικασία διενέργειας της τηλεδιάσκεψης, καθώς και οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ασφαλείας.Η εφαρμογή που ήδη λειτουργεί δοκιμαστικά, αναμένεται να ενεργοποιηθεί σε μερικές εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας