Σημαντική ενημέρωση για το χώρο πραγματοποίησης των rapid test στο Δήμο Διονύσου

0

Από την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 και μέχρι νεωτέρας, ο χώρος διεξαγωγής των rapid test για Πεζούς  στο Δήμο Διονύσου θα μεταφερθεί από τη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Άγιο Στέφανο,στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3).

Υπενθυμίζεται ότι ο Δωρεάν διαγνωστικός Έλεγχος COVID 19 συνεχίζεται επ’ αόριστον και μέχρι νεωτέρας, καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα και ημέρες αργίας) ώρες από 09:30 έως 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Ακόμη, ο Δήμος Διονύσου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου Ελέγχου COVID 19 (rapid test) ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ, ο οποίος διεξάγεται καθημερινά στον Άγιο Στέφανο, τα τελευταία αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Από τις 7 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2153 rapid test και προέκυψαν 27 θετικά δείγματα. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους δημότες μας για την ανταπόκρισή τους στον προγραμματισμένο διαγνωστικό έλεγχο, ο οποίος αποσκοπεί στην ασφάλεια όλων μας.

Στο δρόμο επιστροφής προς την κανονικότητα θα πρέπει να διατηρήσουμε όλοι την ίδια υπευθυνότητα και να αποφεύγουμε τον άσκοπο συνωστισμό και ενέργειες που θα οδηγούσαν σε τυχόν χαλάρωση από τα μέτρα που συστήνουν οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας.

#ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ_ΤΗΝ_ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΑΣΦΑΛΕΙΣ
#ΔΗΜΟΣ_ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας