Χαρταετοί και ευχές για «Καλά Κούλουμα» από τη Δημοτική Παράταξη του Νίκου Μπαρμπούνη

0

Με μια συμβολική κίνηση θέλησε να ευχηθεί «καλά κούλουμα» στους Ηρακλειώτες η Δημοτική Παράταξη του Νίκου Μπαρμπούνη.

Μια πρωτοβουλία αγάπης πραγματοποιήθηκε από τον Νίκο Μπαρμπούνη και τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του προκειμένου να χαρούν παιδάκια που ίσως οι οικογένειές τους να μην μπορούσαν να τους προσφέρουν τον παραδοσιακό χαρταετό της Καθαρής Δευτέρας. Το απόγευμα του Σαββάτου (5/3) δωρίστηκαν χαρταετοί στην Αγία Τριάδα και στον Άγιο Νεκτάριο Καναπίτσας, ενώ την Κυριακή (6/3) το πρωί ο Νίκος Μπαρμπούνης και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι βρέθηκαν στους Ιερούς Ναούς της Παναγίτσας και του Αγίου Γεωργίου.

Σε συνεργασία με τον πατήρ Παΐσιο στον Άγιο Νεκτάριο ο Νίκος Μπαρμπούνης μαζί με τους υποψηφίους Κωνσταντίνο Χύτη και Δημήτρη Χρηστίδη είχαν την χαρά να συναντήσουν τους μικρούς Ηρακλειώτες, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με τους χαρταετούς. Στην Αγία Τριάδα ο Νίκος Μπαρμπούνης μαζί με τον Χρήστο Βλαχιώτη, τον Μιχάλη Δημητρακουλάκο και τον Δημήτρη Χρηστίδη παρέδωσαν τους χαρταετούς στον πατέρα Κώστα και τον πατέρα Νικόλαο για να τους προσφέρουν την επόμενη ημέρα στα παιδιά του κατηχητικού.

Η Κυριακή γέμισε χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα καθώς ο Νίκος Μπαρμπούνης μαζί με τη Μαρία Σιδερή και τη Μαίρη Αντωνίου έδωσαν στον πατήρ Μιχαήλ στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου χαρταετούς για να τους χαρίσει στα μικρά παιδιά.

Επόμενη στάση η εκκλησία της Παναγίτσας. Ο πατήρ Ιγνάτιος υποδέχτηκε τον Νίκο Μπαρμπούνη, τη Μαρία Σιδερή, τη Χρύσα Θεοδωρακοπούλου, τη Μαίρη Αντωνίου και τον Παύλο Ανδριά. Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν βέβαια η παρουσία των μικρών παιδιών, το χαμόγελό τους και τα αυθόρμητα συναισθήματα χαράς που πλημμύρισαν τους παρευρισκόμενους. Με μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά δέχτηκαν το δώρο των χαρταετών και υποσχέθηκαν να τους πετάξουν αύριο ψηλά στον ουρανό.

«Αυτές τις δύσκολες ημέρες για όλον τον πλανήτη θελήσαμε να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά της πόλης μας. Τα χαμόγελά τους μας γέμισαν αγάπη και ελπίδα. Η σκέψη μας είναι σε όλα εκείνα τα παιδιά που βιώνουν τη φρίκη του πολέμου, του ξεριζωμού, της απώλειας. Προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή αποκριά με υγεία και ειρήνη. Ευχόμαστε τα μάτια κάθε παιδιού να είναι τόσο φωτεινά και χαρούμενα πάντα, όπως αυτά των μικρών μας φίλων που συναντήσαμε σήμερα», Νίκος Μπαρμπούνης.

 

Νίκος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας