Ελπιδοφόρο το άνοιγμα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο ο Νίκος Μπάμπαλος: «Κρατήθηκαν σχεδόν όλες οι θέσεις εργασίας»

0

Με αισιοδοξία άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες τους, μετά τη δίμηνη, σχεδόν, καραντίνα για τον κορονοϊό, οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Σε αυτή την πρώτη ημέρα επανεκκίνησης, ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, βρέθηκε δίπλα στους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους του εμπορικού κέντρου της πόλης προκειμένου να συζητήσουν τα πρώτα δείγματά γραφής από την εφαρμογή αφενός των μέτρων προστασίας, αφετέρου του σχεδίου του Δήμου για την τόνωση της αγοράς με την διεύρυνση του χώρου των τραπεζοκαθισμάτων, πάντα με σεβασμό στη λειτουργικότητα και την προσβασιμότητα της περιοχής.

«Έχοντας προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος, η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης μας άνοιξε σήμερα και άνοιξε σωστά. Τηρώντας τις αποστάσεις, με μέτρα προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά), με το προσωπικό των καφέ και των εστιατορίων να είναι ενημερωμένο για το τι πρέπει να κάνει και πώς πρέπει να κατευθύνει τους πελάτες. Ρωτώντας έμαθα ότι πίσω στην δουλειά γύρισε σχεδόν όλο το προσωπικό των μαγαζιών. Ως Δήμος προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε, πάντα με σεβασμό στους κανόνες λειτουργικότητας της πόλης για να στηρίξουμε την τοπική οικονομία, να κρατήσουμε τις θέσεις εργασίας», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας