Μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Ν. Μπάμπαλου για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

0

“Πρεμιέρα Πανελληνίων Εξετάσεων και χιλιάδες παιδιά στη χώρα μας ετοιμάζονται για μια ακόμα χρονιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κερδίσουν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές. Τίποτα δεν τελειώνει με τις πανελλήνιες, αντιθέτως όλα αρχίζουν τώρα. Οι κόποι, η προσπάθεια, η επιμονή και η υπομονή πάντα ανταμείβονται. Το ταξίδι της ζωής είναι γεμάτο γνώση, εμπειρίες, συγκινήσεις, χαρές, λύπες. Να θυμάστε όμως ότι είναι το πιο όμορφο ταξίδι και να το ζείτε με πάθος.

Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ιδιαίτερα φέτος έχουν να φέρουν εις πέρας την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, λόγω και των ιδιαίτερων μέτρων προστασίας από την πανδημία.

Στους γονείς ευχόμαστε να είναι δυνατοί και ήρεμοι και να υποστηρίξουν τους μαθητές σε αυτή τους την προσπάθεια. Ως γονιός κι εγώ καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος και τις ανησυχίες τους. Ας γίνουμε το παράδειγμα και η έμπνευση για τους μαθητές κι ας τους βοηθήσουμε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Ας διοχετεύσουμε στα παιδιά μας όλη την αγάπη και τη θετική μας ενέργεια.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία!”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας