Νέες στάσεις για την Δημοτική Συγκοινωνία και τις γραμμές του ΟΑΣΑ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής με χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα

0

Νίκος Μπάμπαλος: «Διεκδικούμε και είμαστε πάντα χρήσιμοι για την καθημερινότητα των δημοτών μας»

Νέες στάσεις για την Δημοτική Συγκοινωνία και για τις γραμμές του ΟΑΣΑ κατά μήκος της πόλης θέλει να δημιουργήσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μετά την αντίστοιχη χρηματοδότηση που διεκδίκησε και πέτυχε η δημοτική αρχή από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών. Με 64.000 ευρώ (50 χιλιάδες από το πρόγραμμα και 14 από ίδιους πόρους) ο Δήμος σκοπεύει να τοποθετήσει νέα σήμανση, κυρίως όμως, καινούργια στέγαστρα στις στάσεις των λεωφορείων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι Ηρακλειώτες και οι επισκέπτες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να κινηθούν εντός της πόλης.

«Για ακόμα μια φορά αποδεικνύουμε πως όταν ξέρεις να ψάχνεις και να διεκδικείς μπορείς να βρεις πόρους για να κάνεις πράγματα στον Δήμο σου, παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών σου χωρίς να στοιχήσουν κάτι στο δημοτικό ταμείο, από τα πιο μικρά έως τα πλέον μεγάλα. Ειδικά το συγκεκριμένο έργο έχει ιδιαίτερη σημασία σε μια εποχή που θέλουμε να δώσουμε κίνητρο στους συμπολίτες μας να αφήνουν το ΙΧ στο σπίτι και να κινούνται στην πόλη με τα ΜΜΜ. Για αυτό ανανεώσαμε και διευρύναμε τη Δημοτική μας Συγκοινωνία με καινούργια λεωφορεία και δύο πλέον γραμμές, για αυτό τώρα αλλάζουμε και ομορφαίνουμε τις στάσεις της», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας