Νίκος Μπάμπαλος και Φωτεινή Δαλιάνη συζήτησαν για τα έργα που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια

0

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζουν την άψογη συνεργασία για να υλοποιούν διαρκώς όσα έργα χρειάζονται για να γίνει η καθημερινότητα των δημοτών καλύτερη. Αυτά ακριβώς τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων που ολοκληρώθηκαν το τελευταίο διάστημα, καθώς και την εξέλιξη όσων προγραμματίζονται στο άμεσο μέλλον με την βοήθεια των προγραμμάτων της Περιφέρειας, συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα στο δημαρχείο της πόλης, ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, και η Ηρακλειώτισσα, πρώην δημοτική και νυν περιφερειακή σύμβουλος, Φωτεινή Δαλιάνη.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε την κα Δαλιάνη για την ολοκλήρωση ενός ακόμα πακέτου ασφαλτοστρώσεων στο Ηράκλειο, το οποίο χρηματοδότησε με 5 εκατομμύρια ευρώ η Περιφέρεια, με τις δύο πλευρές να μιλούν για το επόμενο για να καλυφθούν ακόμα περισσότεροι δρόμοι του Δήμου.

Ταυτόχρονα, η Φωτεινή Δαλιάνη, εντεταλμένη  περιφερειακή σύμβουλος Διεθνών Θεμάτων και Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Δικτύων, συζήτησε με τον Νίκο Μπάμπαλο για την πορεία των μεγάλων έργων που πρόκειται να υλοποιήσει ή να στηρίξει η Περιφέρεια στον Δήμο Ηρακλείου μετά από αντίστοιχα αιτήματα και διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής, όπως οι παρεμβάσεις στα σεισμόπληκτα σχολεία, η ανάπλαση της λεωφόρου Ηρακλείου, η υπογειοποίηση της οδού Μελίνας Μερκούρη, η ανακατασκευή του γηπέδου του Τυφώνα κ.α.

«Έχουμε την τύχη ως Δήμος να συνεχίζεται η «παράδοση» της παρουσίας Ηρακλειωτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, σε θέσεις μάλιστα ευθύνης της Περιφέρειας. Με την πρώην δημοτική σύμβουλο της πόλης μας και νυν εντεταλμένη ΠΣ, Φωτεινή Δαλιάνη, συζητήσαμε για τα έργα που ολοκληρώσαμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια, εκείνα που βάζουμε μπροστά αυτό το διάστημα, αλλά και όσα σχεδιάζουμε για το άμεσο μέλλον. Προτεραιότητά μας η πόλη και οι κάτοικοί της. Σύμμαχός μας όποιος θέλει να μας βοηθήσει», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας