Προεκλογικό κλίμα, ανατροπές και αυτοδιοικητικές εξελίξεις στον Δήμο Ηρακλείου

0

Το Ν. Ηράκλειο ύστερα από πολλά χρόνια αποκτά εκπροσώπηση στην Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας με την εκλογή του Αντιδημάρχου κου Μανώλη Κουτσογιαννάκη στην παρθενική του μάλιστα υποψηφιότητα!

Εδώ τα δημοτικά πράγματα μάλιστα τώρα μπερδεύονται καθώς ο κος Κουτσογιαννάκης ανήκει στην παράταξη του «Ανεξάρτητου» Δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου ενώ την ώρα που γραφόταν το άρθρο είχαμε την κοινή συνέντευξη των δυο δημοτικών παρατάξεων του κου Παπαδημητρίου και του πρ. Δημάρχου κου Βλασσόπουλου με απόφαση την κοινή τους κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του 2023!

Οπότε εδώ μένει τώρα να δούμε τι θα πράξει ο κος Κουτσογιαννάκης, καθώς πλέον αποτελεί βαρόμετρο εκπροσωπώντας και επίσημα την πόλη στο ανώτατο όργανο της παράταξης της ΝΔ στην Πολιτική Επιτροπή. Ήδη από τις προηγούμενες εκλογές του 2019 ακουγόταν έντονα η συζήτηση για την Περιφέρεια στον Βόρειο Τομέα με τον κο Πατούλη, ενώ ψίθυροι χωρίς ο ίδιος να το αρνιόταν τον είχαν ακόμα και για αυτόνομη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής!

Η σύμπραξη των δυο παρατάξεων με το σύνθημα «Ενωμένοι, ενώνουμε περισσότερους » ανακοινώθηκε την Δευτέρα 9 Μαΐου στο Ηράκλειο με στόχο την κοινή τους κάθοδο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η παράταξη του κου Γιώργου Παπαδημητρίου, «Ηράκλειο Μαζί» και η παράταξη του πρώην δημάρχου κου Παντελή Βλασσόπουλου, «Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών» (ΑΚΕΠ-Συνεργαζόμενοι) παρουσίασαν την έναρξη της συνεργασίας τους ενώ η διεκδίκηση του Δήμου θα γίνει με υποψήφιο δήμαρχο τον κο Γιώργο Παπαδημητρίου.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται θερμό για τη πόλη του Ηρακλείου 18 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας