Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Ν. Μπάμπαλου με το βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας στο Β. Τομέα Γ. Κουμουτσάκο

0

Το ζήτημα της διάνοιξης της λεωφόρου Κύμης συζήτησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και ο βουλευτής της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Αθήνων, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές στο δημαρχείο του Ηρακλείου. Είχε προηγηθεί σχετική για το έργο ερώτηση στη Βουλή από τον κ. Κουμουτσάκο προς το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, με τον βουλευτή ακολούθως, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων, να ζητά ενημέρωση και για τις απόψεις του Δήμου.

Ο Νίκος Μπάμπαλος εξήγησε στον Γιώργο Κουμουτσάκο ότι ο Δήμος είναι σαφώς υπέρ του έργου της διάνοιξης, καθώς η σχεδιαζόμενη επέκταση της Κύμης έως την Εθνική Οδό θα αποσυμφορήσει σημαντικά τους δρόμους της πόλης από την διαμπερή κυκλοφορία των οχημάτων. Εντούτοις, όπως έχει αποφανθεί ομόφωνα και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής, ο Δήμος διεκδικεί να επεκταθεί η Κύμης με σκεπαστό το κομμάτι της συνέχειας της λεωφόρου που θα διέρχεται από το Ηράκλειο ώστε να αποφευχθεί η διχοτόμηση της πόλης στο σημείο. Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε λογικό το αίτημα του Δήμου και δεσμεύθηκε να έχει επαφές με το Υπουργείο Υποδομών προκειμένου να το στηρίξει και αυτός στα κέντρα των τελικών αποφάσεων.

Εξάλλου, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ενημερώθηκε και για τα υπόλοιπα θέματα που «τρέχουν» στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής δηλώνοντας έτοιμος να συνεισφέρει σε ό,τι χρειαστεί για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας