Δύο εργοστάσια καμένα και εκτεταμένες ζημιές σε επιχειρήσεις ο απολογισμός της φωτιάς στις Αχαρνές

0

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στις Αχαρνές για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε σε ακαθάριστα οικόπεδα κοντά στο ρέμα της Χελιδονούς και λόγω των ισχυρών ανέμων επεκτάθηκε γρήγορα.

Στο σημείο έσπευσαν 88 πυροσβέστες με δύο πεζοπόρα τμήματα και 24 οχήματα. Μάλιστα λίγο αργότερα εστάλησαν και δύο μηνύματα από το 112, προειδοποιώντας αρχικά τους κατοίκους για τη φωτιά και στη συνέχεια για τους καπνούς στην περιοχή τους.

Ωστόσο το πρωί η εικόνα ήταν βελτιωμένη αν και η φωτιά δεν έχει σβήσει πλήρως καθώς στα σημεία που καίει υπάρχουν ιδιαίτερα εύφλεκτα υλικά.

Οι φλόγες κατέστρεψαν ένα εργοστάσιο ξυλείας και χάρτου κι ένα εργοστάσιο πλαστικών, ενώ πολλές επιχειρήσεις έχουν υποστεί ζημιές.

Οι πυροσβέστες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να σβήσει και η τελευταία εστία φωτιάς, ενώ παραμένουν κλειστές προς το παρόν η Λεωφόρος Τατοΐου και η Λεωφόρος Καραμανλή στο συγκεκριμένο σημείο.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας