Σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μεταμόρφωσης.

0

Σας ενημερώνουμε πως από σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου, προχωράμε στη σταδιακή επαναλειτουργία μέρους των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για:

 1. Γυμναστήριο Κ. Αρβανίτης
 2. Γυμναστήριο Νέο Κλειστό
 3. Ανοικτό Γήπεδο Μπάσκετ Καναπίτσας
 4. Γήπεδο 5Χ5 στον Προφ. Ηλία
 5. Γήπεδο 5Χ5 στα Άσπρα Χώματα
 6. Διαδημοτικό Γήπεδο Μεταμόρφωσης- Λυκόβρυσης (μόνο αντισφαίριση/τέννις, ωσότου ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα).
 7. Ανοικτό Γήπεδο στη Μποφίλια
 8. Δημοτικό Κολυμβητήριο και αίθουσες Γυμναστικής

Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες αθλουμένων που μπορούν προς το παρόν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων μας είναι:

 • αθλητές Σωματείων, Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) και Ανωνύμων Αθλητικών Εταιριών (Α.Α.Ε.) ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007),
 • υποψήφιοι για να εισαχθούν είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας
 • οι προπονητές των παραπάνω αθλουμένων
 • διαιτητές ομαδικών αθλημάτων

Τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Όσον αφορά τους πολίτες που δεν εντάσσονται σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, θα υπάρξει πρόβλεψη για χρήση των εγκαταστάσεων σε μεταγενέστερη φάση, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων.

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητο οι αθλούμενοι να προσκομίσουν κατά την είσοδο τους στο γήπεδο σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού. Επίσης, με ευθύνη των αθλητών, των προπονητών και των ιατρών των Σωματείων θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα καθώς και οι οριζόμενες εξειδικευμένες οδηγίες για κάθε είδος προπόνησης.

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα (φόρμες ιατρικής βεβαίωσης, οδηγίες κλπ) βρίσκονται συγκεντρωμένα στη σελίδα της ΓΓΑ: https://gga.gov.gr/…/…/article/278-covid/2981-covid19-sports

Στη νέα λοιπόν πραγματικότητα και στις νέες συνθήκες απαντάμε με υπευθυνότητα, σεβασμό στους κανόνες και προσοχή για τη διαφύλαξη της υγείας μας.

Σημειώνεται ότι με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας πραγματοποιήθηκε πλήρης προετοιμασία και απολύμανση όλων των χώρων άθλησης, σύμφωνα με τις προληπτικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και των συναρμόδιων φορέων.

Ευχόμαστε καλή και ασφαλή επιστροφή στα γήπεδα!

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας (για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία): 210- 2820222

(Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κα Αικατερίνη Λάσδα)

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας