Δωρεάν tablet σε μαθητές από τον Δήμο Νέας Ιωνίας για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης

0

Με δωρεάν tablet και πρόσβαση στο διαδίκτυο προμήθευσε τους μαθητές όλων των σχολικώνμονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο Δήμος Νέας Ιωνίας, θέλοντας να συνεισφέρει έμπρακτα στο εκπαιδευτικό έργο της πόλης μας σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Νέας Ιωνίας προχώρησε έκτακτη επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών,προκειμένου να εξοπλιστούν οι μαθητές με σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό για τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Η παράδοση/παραλαβή του εξοπλισμούπραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκεύης(8/1) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίουαπό τους διευθυντές και υποδιευθυντές των σχολείων, παρουσία της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου, της ΑντιδημάρχουΠαιδείας και Πολιτισμού Ελένης Αλατσίδου, της Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ράνιας Χρυσανθοπούλου και τηςΠροέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αγγελικής Δούκα.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τα tablets δόθηκαν επίσης υφασμάτινες μάσκες προστασίας, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες διανομές για τα νηπιαγωγεία της πόλης.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδουμε δήλωσή της τόνισε:

«Για εμάς, η Παιδεία αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την πρόοδο της κοινωνίας μας. Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να στηρίξουμε ενεργά τους μαθητές των ευάλωτων νοικοκυριών της πόλης μας. Προς αυτή την κατεύθυνση, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε τις ανάγκες τους με σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό για να μη χάσουν ταδιαδικτυακά μαθήματά τους. Άλλωστε ηπρόσβαση στη γνώση είναι θεμελιώδες και αναφαίρετο δικαίωμα όλων των παιδιών.Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε όλα τα παιδιά να έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να μη στερηθούν κανένα μάθημά τους».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας