Συγχαρητήριο μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

0
Μαθητές Λυκείου αγκαλιάζονται κατά τη διάρκεια της ανάρτησης των βαθμολογιών των μαθημάτων τους στις πανελλαδικές εξετάσεις στην Αθήνα, Τρίτη 1 Ιουλίου 2014. Από τη 1 μετά το μεσημέρι αναρτώνται σταδιακά, στα λύκεια όλης της χώρας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων,των μαθητών της τρίτης λυκείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν, σε μια από τις δυσκολότερες εκπαιδευτικές χρονιές, με σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο τους να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που στήριξαν τα παιδιά σε μια μακρά, απαιτητική και επίπονη διαδικασία προσφέροντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πιστέψουν στις δυνάμεις τους.

Από σήμερα ξεκινά η φοιτητική ζωή και μπροστά σας ανοίγεται μια νέα σελίδα που αποτελεί την απαρχή της επαγγελματικής, επιστημονικής και κοινωνικής καταξίωσης.

Στους μαθητές εκείνους που  δεν εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η ζωή είναι μπροστά γεμάτη ευκαιρίες και προκλήσεις που περιμένουν να τις αδράξατε και να πετύχετε τους στόχους σας.

Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας στηρίξουμε και να δημιουργήσουμε, τις δομές των ευκαιριών, που χρειάζεστε για να εκδιπλώσετε το δυναμισμό σας.

Πιστεύουμε στις δυνατότητές σας, στηριζόμαστε στην πρόοδό σας, επενδύουμε στο μέλλον σας!

Είμαι πεπεισμένη ότι και σήμερα Επιτυχία σημαίνει

Να έχεις ρεαλιστικούς και υλοποιήσιμους  στόχους

Να διαμορφώνεις εναλλακτικές εκπαιδευτικές και επαγγελματικές διαδρομές

Να εξασφαλίζεις ένα υποστηρικτικό περιβάλλον

Να αγαπάς τη ζωή! Γιατί είναι ωραία, Γιατί είσαι η ΖΩH!!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας