Διαδικτυακή προβολή της παράστασης «Μάνα ήταν, είναι και θα είναι… » – Κυριακή 9 Μαΐου

0

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού παρουσιάζει το μονόπρακτο θεατρικό έργο του  Άλκη Τσαλίκη «Μάνα ήταν, είναι και θα είναι…» την Κυριακή 9 Μαΐου 2021  και ώρα 10.30 το πρωί.

Πρόκειται για ένα κωμικό θεατρικό μονόπρακτο διάρκειας πενήντα λεπτών,  γραμμένο αποκλειστικά και μόνο για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και  αφιερωμένο στη γιορτή της μητέρας. Στη διάρκεια της εξέλιξής του οι  θεατές (ο καθένας με τον δικό του διαφορετικό τρόπο) αναγνωρίζει,  θυμάται, νοσταλγεί, πληροφορείται, ταυτίζει και ταυτίζεται πάντα με  άξονα τη παρουσίαση των μοναδικών εκδοχών του χαρακτήρα, της  συμπεριφοράς αλλά και ολόκληρης της προσωπικότητας της «Ελληνίδας  μάνας».

Το πέσιμο της αυλαίας βρίσκει τον ηθοποιό αλλά και τους θεατές  σύμφωνους με το πιο άσπαστο δεδομένο που διέπει τη ζωή μας. Πως δηλαδή  η μητέρα μας είναι μοναδική και αναντικατάστατη. Και όπως πολύ σοφά  είχε διατυπώσει και ο μεγάλος μας Οδυσσέας Ελύτης: «Κι ένα τέταρτο  μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει σε στιγμή  μεγάλου κινδύνου».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο – σκηνοθεσία – ερμηνεία: Άλκης Τσαλίκης
Υπεύθυνη διοργάνωσης: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμητρα Ρουγοφάλη
Τεχνικοί: Παναγιώτης Αργύρης & Βάσια Σκυλακάκη
Παραγωγή: Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Η παράσταση θα προβληθεί διαδικτυακά από το Αμφιθέατρο «Μίκης  Θεοδωράκης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου  Παπάγου-Χολαργού www.dpapxol.gov.gr, τη σελίδα Facebook   (https://www.facebook.com/papxol) και το κανάλι Youtube  (https://www.youtube.com/channel/UCCuTm1yWsx1pNgbUGA07ifA/videos) του  Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας