ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΑΣΚΗΤΗ

0

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα “Μια γυναίκα, χίλια πρόσωπα”, με ομιλητή τον Θάνο Ασκητή.
O Δρ. Θάνος Ε. Ασκητής είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευόμενος στην Νευρολογία και την Ψυχιατρική. Έχει εκπαιδευτεί ως θεραπευτής των διαπροσωπικών σχέσεων και της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Είναι διδάκτωρ Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής Ψυχιατρικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (E.U.C). Διατελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και Διεθνές μέλος της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (APA). Επιπλέον, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ESSM) και της Διεθνούς Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ISSM).

Είναι Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας από το 1994 έως και σήμερα, ασκώντας ενεργά την κλινική Ψυχιατρική.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου και ώρα:19:00, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Επιμέλεια εκδήλωσης: Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας