Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού να υποδεχτούν τους μαθητές τη Δευτέρα 10 Μαΐου

0

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δια ζώσης λειτουργία των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών και των Γυμνασίων, έχει ξεκινήσει και τα σχολεία μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές, σε καθαρούς και υγειονομικά ασφαλείς χώρους.

Το προσωπικό καθαριότητας των σχολείων, με αυξημένο ωράριο εργασίας και με την πρόσληψη από τον Δήμο, τεσσάρων επιπλέον ατόμων, έχει ήδη φροντίσει για τον σχολαστικό καθαρισμό, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα οι σχολικές μονάδες είναι εξοπλισμένες με μάσκες και αντισηπτικά διαλύματα.

Επιπλέον ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, έχει φροντίσει για τη διενέργεια ελέγχων (test Covid-19) σε όλο το βοηθητικό προσωπικό των σχολείων (φύλακες και προσωπικό καθαριότητας), ώστε με ασφάλεια να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Τη Δευτέρα 10 Μάϊου, μετά τα Λύκεια, και οι υπόλοιποι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία με την επίδειξη του αποτελέσματος του αρνητικού self test.

Οι γονείς των ανήλικων μαθητών θα πρέπει να μπουν στην πλατφόρμα https://selftesting.gov.gr/, να συμπληρώσουν τη σχολική κάρτα COVID-19 και να εκτυπώσουν το αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID-19, οι γονείς των μαθητών μπορούν να παραλαμβάνουν το έντυπο και να το συμπληρώνουν χειρόγραφα, είτε από το γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, είτε από την είσοδο του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός), κατά τις παρακάτω ώρες και ημέρες:

Δευτέρα έως Παρασκευή

  • 09:00  έως 14:00 από το Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής
  • 14:00 έως 20:00 από την είσοδο του Δημαρχείου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας