Ολοκλήρωση τμημάτων Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Παπάγου Χολαργού

0

Ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες δύο Προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 4 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα  «Εθελοντισμός: Διαχείριση Κινδύνων, Κρίσεων, Εκτάκτων Αναγκών στην τοπική κοινωνία», διάρκειας 25 ωρών και την Πέμπτη, 18 Ιουνίου το Πρόγραμμα «Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία», διάρκειας 25 ωρών.

Τα Προγράμματα «Εργαστήρι Δημιουργίας Κοσμήματος» διάρκειας 50 ωρών και «Ιστορία της Τέχνης», διάρκειας 25 ωρών που δεν ολοκληρώθηκαν λόγω των συνθηκών, προγραμματίζεται να συνεχιστούν το μήνα Σεπτέμβριο.

Οι επιτυχόντες εκπαιδευόμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για τον χρόνο και τον τρόπο παραλαβής των βεβαιώσεων παρακολούθησής τους.

Σημειώνεται ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

 

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: 

Τηλ. : 210 6511141, 2132002893 Ταχ. Διεύθυνση: Αετιδέων 64, Βίλα Σαλίγκαρου, Χολαργός

Email: [email protected]

Ημέρες-ώρες:  Τετάρτη και Παρασκευή, 10:00-13:30. Πληροφορίες: κα. Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, κ. Μπουφούνου, κ. Λάτσιου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας